TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! | +36 62 765 246 |  info@online-gazda.hu 

Malom Gazdabolt | +36 62 278 721 | 6764 Balástya, Széchenyi u. 38. | Útvonal térképen [katt ide]

Agrotéka Gazdabolt | +36 62 765 246 | 6762 Sándorfalva, Sövényházi út 77. | Útvonal térképen [katt ide]

Bordányi Gazdabolt | +36 62 288 010 | 6795 Bordány, Kossuth u. 52. | Útvonal térképen [katt ide]

Bio Vita BroccaVita - 20 liter

Bio Vita BroccaVita - 20 liter
Bio Vita BroccaVita - 20 liter
Nincs raktáron
59 800 Ft
Nincs raktáron
Részletek
mikrobiális preparátum (AKG-ban engedélyezett termék)A TerraVita® egy folyékony multifunkcionális természetes talaj és gyökérkondicionáló anyag, a sikeres és egyszerű talajerő visszapótlásért, valamint a talajok megfelelő egészségi állapotának visszaállításáért, fenntartásáért. Összetevői nitrogén-megkötő és természetes növekedési faktorokat termelő új generációs fungisztatikus mikroszervezetek, enzimek és kelátok, amelyek felvehető tápanyagokat szabadítanak fel a szerves növényi maradványokból és a talajból. Olyan biostimulátorok, amelyek lendületes kezdeti fejlődést biztosítanak a növényeknek, az intenzív gyökérképződés által s melynek hatása hosszú időre kiterjedő. Azáltal, hogy folyamatos tápanyag ellátást nyújt (makro-mezo-mikroelem szinten is), függetlenül a negatív környezeti hatásoktól, (mint a magas UV sugárzás, a túl alacsony hőmérséklet, szárazság, extrém pH vagy EC), növeli a talaj és a gyökérzet általános egészségét, a növények stressztűrő képességét és lerövidíti egy esetleges stresszhatás utáni regenerálódási időt. Pozitívan hat a terméshozamra és minőségre. A jövő évi terméshozamok is jelentősen függenek a talaj mostani gondos kezelésétől.

A TerraVita® komponensei nem érzékenyek a környezet N tartalmára, és magas szinten termelik a cellulitikus enzimeket alacsony, vagy nulla N szint mellett is. Normál esetben a természetes szármaradvány bontás hatékony működéséhez nagyon fontos a külső N formák jelenléte, alacsony külső nitrogén szint mellett a normál talajbaktériumok nem termelnek cellulitikus enzimeket, vagy elveszik a nitrogént a kultúrnövénytől. Terra Vita® használata esetében nem szükséges plusz mennyiségű AN, vagy UREA kijuttatása a hatékony mulcs kezeléséhez, szárbontáshoz, ezáltal maximális hatékonysággal hozzájárul a humuszképződési folyamatokhoz

A TerraVita® széles hatásspektrumú, szelektíven ható fungisztatikus komponenseinek köszönhetően, nagymértékben megnő a növények természetes ellenálló képessége, ami távol tartja a gyökérzetet és a szártövet károsító gombabetegségeket (Fusarium, Phytium, Rhizoctonia,Verticillium, Peronospora, Monilia, Phodospharea, Venturia, Botrytis, Plasmopara, Puccinia, Alternaria, Slerotinia, Phoma, Fusicladium, Cercospora,). A talajkezelés időzítésénél figyelembe kell venni, hogy idő kell a mikrobák elszaporodásához és a hatékonysága nő az idő elteltével, nem pedig csökken. Így az időben való talajba juttatás félsiker. A jobb hatás eléréséért, bokrosodási időszakban, lombkezelésre BroccaVita® Fungisztatikus hatású mikrobiális preparátum használata ajánlott.
Adatok
Kategória
Biológia
Gyártó
Bio Vita
Cikkszám
00002886
Tömeg
22 kg/db
További ajánlataink...
Hasonló termékek