Borélesztő-Fajélesztő Hidegtűrő Vin-O-Ferm - db

Cikkszám: 
00001000
Raktáron
725 Ft
Egységár (bruttó): 36 250 Ft/kg
Részletek
Fajélesztő - Hidegtűrő Általános 20 g részletes ismertetője
Figyelem: a borászati kezelőanyagok szakmai hozzáértést igényelnek. A helytelen felhasználásbóleredő károkért felelősséget NEM vállalunk!

Ajánlott valamennyi szőlőfajtához, kiemeli az adott szőlőfajtára jellemző elsődleges fajtajellegeket, valamit alkalmas nehéz körülmények közötti erjesztéshez is (alacsony hőmérséklet, magas SO2), fructophile, magas mustfokú, erjedésben megakadt telekhez is.

Tápanyagigénye alacsony.

Alkoholtolerancia 16v/v%

Adagolás: 20 – 30 g/hl, megakadt erjedés esetén 30-40 g/hl

Alkalmazás: adjuk az élesztőt tízszeres mennyiségű tiszta, kézmeleg (35-38 fok) vízhez majd keverjük csomómentesre.

15-20 perc elteltével, amikor az élesztő felfutott, adjuk a musthoz, cefréhez. (az élesztő és a beoltandó tétel közötti hőmérsékletkülönbség ne legyen nagyobb min 10°C)
Adatok
Kategória:
Borászati vegyi anyag
Tömeg:
30 g/db
További ajánlataink...
Hasonló termékek
Borélesztő-Fajélesztő Hidegtűrő Vin-O-Ferm - db
Borélesztő-Fajélesztő Hidegtűrő Vin-O-Ferm - db
725 Ft
Belépés
Elfelejtett jelszó
Betöltés...
Kategóriák
Menüpontok