Borélesztő Fehér Szőlőből És Gyümölcsből Készűlt Musthoz, Cefréheg

Cikkszám: 
5386
Raktáron
220 Ft
Egységár (bruttó): 11 000 Ft/kg
Részletek
Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok.
A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít.
Adagolás:
Musthoz, 15-25 g/hl
Gyümölcshöz 10-25 g/hl
Adatok
Kategória:
Borászati vegyi anyag
Gyártó:
Unikén
Tömeg:
30 g/db
További ajánlataink...
Hasonló termékek
Borélesztő Fehér Szőlőből És Gyümölcsből Készűlt Musthoz, Cefréheg
Borélesztő Fehér Szőlőből És Gyümölcsből Készűlt Musthoz, Cefréheg
220 Ft
Belépés
Elfelejtett jelszó
Betöltés...
Kategóriák
Menüpontok