TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! | +36 62 765 246 |  info@onlinegazda.hu 

Malom Gazdabolt | +36 62 278 721 | 6764 Balástya, Széchenyi u. 38. | Útvonal térképen [katt ide]

Agrotéka Gazdabolt | +36 62 765 246 | 6762 Sándorfalva, Sövényházi út 77. | Útvonal térképen [katt ide]

Bordányi Gazdabolt | +36 62 288 010 | 6795 Bordány, Kossuth u. 52. | Útvonal térképen [katt ide]

Fitokondi Gyümölcs-Szőlő-Dísznövény - 1 Liter

Fitokondi Gyümölcs-Szőlő-Dísznövény - 1 Liter
Fitokondi Gyümölcs-Szőlő-Dísznövény - 1 Liter
Raktáron
2 010 Ft
Részletek
Gyógynövény alapú, gyümölcsfélék, szőlő, és dísznövények állománykezelésére.

Teljesen növényi alapanyagokból készült növényerősítő. Elsősorban gyümölcsösben ajánlott a használata.
Csalán és csicsóka alapon különböző biológiailag aktív alkaloidákat tartalmazó, fermentált termék.

A Biokal utódja. Az alapja megegyező, de a Gyógynövénykutató továbbfejlesztette az összetételt, így illóolajai révén nagyobb repelens (riasztó) hatással bír a különböző rovar kártevők ellen.

A növény vízháztartásának visszaállítására különösen alkalmas! Ezen felül immunerősítő és kártevő riasztó hatása is van.
Gyümölcsfákra, bokrokra, még permakultúrás, vagy biodinamikus termesztésben is!
1 l terméket 100l vízben oldjunk fel. Hektár dózisa 4-6 liter /hektár.

A FITOKONDI előállításánál a szárított növényi rész áztatás, és/vagy főzése után történik meg a termék formálása és kiszerelése. A Fitokondiban lévő aktív növényi enzimek és hormonok, melyek természet-azonosak, mellett biológiailag aktív mezo- és mikroelemek is vannak ( magnézium, réz, cink, stb.), melyek azonnal beépülhetnek a kezelt növényi részekbe (levél, szár, virág, termés) javítva azok bőrszöveti egészségi állapotát, a belső szövetek (parenchima) ellenálló képességét, stabilitását. A kultúrnövények rendszeres, hetente, kéthetente történő kezelésével az újonnan fejlődött növényi részek védettségi állapotát is biztosítani tudjuk. A Fitokondi keverhető más organikus eredetű készítményekkel és használatban lévő kemikáliákkal egyaránt. Tehát a megmaradt, engedélyezett peszticidek káros hatásának mérséklését is el lehet érni a Fitokondi technológiába illesztésével.

Külön előnye a terméknek és a javasolt növényápolási technológiának, hogy a Fitokondi élelmezés-egészségügyi várakozási ideje 0 nap, azaz önmagában alkalmazva a kezelés után bármely fogyasztásra szánt növényi rész felhasználható. Munka- és környezetvédelmi szempontból is korlátozás nélkül került engedélyezésre. Javasolt mennyisége a kezelendő növényállomány lombfelület függvénye: 4-6 l/ha minden egyes permetezés során. A termék kijuttathatósága kiváló, hiszen a legnagyobb lebegő részek is 5 mikron alatti nagyságúak.
Adatok
Kategória
Biostimulátor
Cikkszám
8175
Tömeg
1,5 kg/db