Pektinbontó Lallzyme HC - 10 g

Cikkszám: 
65507
Raktáron
1 390 Ft
Egységár (bruttó): 139 000 Ft/kg
Részletek
Pektinbontó Enzim Lallzyme Hc 10g.

Alkalmas gyümölcsből készített cefrék feldolgozásához LALLZYME HC. Nagy koncentrációjú, nagy tisztaságú pektinbontó enzimkészítmény lé növeléshez, musttisztításhoz. A Lallzyme HC szelektált enzimek keveréke, mely bor készítésénél használható pektináz enzimkészítmény. A Lallzyme HC-t a világ sok borvidékén évek óta használják héjáztatáshoz, a préselhetőség javítására, lé növelésre. Az E.U.-ban állítják elő Aspergilus niger fermentációjával nyert speciális enzimekből.

Borászati kezelőanyag adatok
Súly: 10 dkg
Adatok
Kategória:
Borászati vegyi anyag
Tömeg:
80 g/db
Pektinbontó Lallzyme HC - 10 g
Pektinbontó Lallzyme HC - 10 g
1 390 Ft
Belépés
Elfelejtett jelszó
Betöltés...
Kategóriák
Menüpontok