TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! | +36 62 765 246 |  info@online-gazda.hu 

Malom Gazdabolt | +36 62 278 721 | 6764 Balástya, Széchenyi u. 38. | Útvonal térképen [katt ide]

Agrotéka Gazdabolt | +36 62 765 246 | 6762 Sándorfalva, Sövényházi út 77. | Útvonal térképen [katt ide]

Bordányi Gazdabolt | +36 62 288 010 | 6795 Bordány, Kossuth u. 52. | Útvonal térképen [katt ide]

Szivattyú Házi-Vízellátó Acquaer EKJ-1202PA

Szivattyú Házi-Vízellátó Acquaer EKJ-1202PA
Szivattyú Házi-Vízellátó Acquaer EKJ-1202PA
Raktáron
73 395 Ft
Részletek
Az EKJ-1202PA 1200W-os motorral, műszaki műanyagból készült házzal és 20l-es tartállyal szerelt önfelszívó házi vízmű, mely megbízható megoldást kínál tiszta víz szállítására fúrott vagy gyűrűs kutakból. Fő felhasználási területük a zöld felületek és kertek szórófejes vagy árasztásos öntözése, de alkalmas akár egy háztartás vízellátásnak biztosítása (pl. WC, mosógép), amivel ivóvizet takaríthat meg.
A vízművek egy jet szivattyúból és egy 20l –es tartályból valamint a működéshez szükséges nyomáskapcsoló és mérő egységekből állnak. Előnyük az egyszerű szivattyúhoz képest, hogy jelentősen kisebb nyomásingadozással dolgoznak (ez különösen kedvező az automata öntöző rendszerekhez) és képesek az automatikus ki/be kapcsolásra a vízigénynek megfelelően pl. egy kerti csap vagy kézi locsolófej működtetésére.
A szivattyú motor túlterhelés elleni védettséggel valamint 1,5m tápkábellel van ellátva. Egyszerűen üzembe helyezhető, a BE/KI kapcsolást fröccsenő víztől védett kapcsoló segíti.
A berendezés stabil tömítettségét kerámiabetétes axiális csúszógyűrűs tömítés biztosítja. A csúszógyűrűs tömítés működéséhez szükséges az állandó vízellátás, ezért a rendszer szárazon futását el kell kerülni. A szárazon futás elleni védelemre az elektromágneses kapcsolónk PS01-A vagy PS01-B használatát javasoljuk.
A szivattyú szívó és nyomoldalán G1” (30,3mm) belső menetes csatlakozás található. A minél nagyobb vízszállítás elérése érdekében javasoljuk szívó oldalon az 1” (25mm) átmérőjű visszacsapó szeleppel ellátott szívó cső (kiegészítőink kínálatában megtalálható), nyomó oldalon ¾” (19mm) belső átmérőjű locsoló cső használatát.
A házi vízműbe integrált jet szivattyú egyik fő előnye az önfelszívó képesség, így elég beüzemeléskor feltölteni a rendszert és ha a szívóoldal megfelelően zárt, akkor csak ritkán lesz szükség utántöltésre a folyamatos vízoszlop megtartásához.
A jet rendszerű szivattyú másik előnye, hogy a vizet relatív mélyről akár 7m –ről (kútból, tóból) is fel tudja szívni és azt relatív nagy nyomáson a motor teljesítményétől függően 3,5..4,8bar továbbítja. (Ez a nyomás 35…48m közötti szállítási magasságnak felel meg, és a körülményektől függően alkalmas lehet kb. három öntözőfej üzemeltetéséhez.) A típusonkénti részletes műszaki adatokat a paraméter táblázat tartalmazza.
JELLEMZŐK:
A házi vízellátó automata vízellátást biztosít házak és kerti öntözőrendszerek számára
Automata be/ki kapcsolás állítható nyomáshatárok között
Kompakt, könnyű és egyszerűen használható
Választható műszaki műanyagból (P) vagy INOX -ból (S) vagy öntöttvasból (I) készült szivattyú ház
A motor hővédelemmel és 1.5 m tápkábellel ellátott
Adatok
Kategória
Szivattyúk
Cikkszám
00003045
Tömeg
19 kg/db
További ajánlataink...
Hasonló termékek