TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! | +36 62 765 246 |  info@online-gazda.hu 

Malom Gazdabolt | +36 62 278 721 | 6764 Balástya, Széchenyi u. 38. | Útvonal térképen [katt ide]

Agrotéka Gazdabolt | +36 62 765 246 | 6762 Sándorfalva, Sövényházi út 77. | Útvonal térképen [katt ide]

Bordányi Gazdabolt | +36 62 288 010 | 6795 Bordány, Kossuth u. 52. | Útvonal térképen [katt ide]

Deltaphar 25 EC - 250 ml

Deltaphar 25 EC - 250 ml
Csak üzletünkben átvehető
Deltaphar 25 EC - 250 ml
NEM SZÁLLÍTHATÓ :
Csak az üzletünkben átvehető a termék!
További adatok
Nincs raktáron
4 050 Ft
Nincs raktáron
Részletek
A méhek és egyéb beporzást végző rovarok védelme érdekében virágzási időszakban nem alkalmazható! Mézharmat és virágzó gyomnövények jelenléte esetén nem alkalmazható!

Őszi és tavaszi búzában, őszi és tavaszi árpában, tritikáleban a levéltetvek, a vetésfehérítő bogarak és a gabonapoloskák ellen a betelepedés, illetve a tömegszaporodás kezdetén kell megkezdeni a védekezést. A búza-gubacsszúnyog elleni védekezések szükségességét növényvizsgálat illetve fűhálózás alapján kell eldönteni.

Repcében a repcebolha imágói elleni permetezést a növény szikleveles állapotától 4 leveles állapotáig kell elvégezni. Repceszár-ormányos, repcebecő-ormányos és repce-fénybogár ellen betelepedéskor, a károsítók egyedszámának folyamatos figyelemmel kísérése alapján célszerű a védekezést elvégezni.

Zöldségfélékben és gyógynövényekben a kártevő lepkék hernyói ellen a lárvák korai (L1-L2-es) fejlődési állapotában javasolt védekezni. Zöldségfélék, fűszer- és gyógynövények esetében a levéltetvek ellen betelepedéskor, sárgatálas megfigyelés alapján, az első telepek kialakulása előtt szükséges permetezni. A tripszek ellen a kezeléseket virágvizsgálat, molytetvek és bogarak ellen levélvizsgálat alapján kell végrehajtani. Hajtatott és szabadföldi spárgában levéltetvek, spárgabogarak és kártevő lepkék hernyói ellen a spárgasípok betakarítását követően kell kijuttatni. A káposzta- és hagymafélékben valamint egyéb viaszos levélfelülettel rendelkező zöldségfélékben a permetléhez nedvesítőszer hozzáadása szükséges.

Dísznövényekben a levéltetvek, pajzstetvek, tripszek, aknázólegyek és poloskák elleni védekezést a betelepedés időszakában javasolt megkezdeni. Lombrágó hernyók ellen az előrejelzés alapján, a rajzáscsúcsot követő 7-10 nap múlva, a fiatal (L1-L2) lárvák megjelenésekor szükséges permetezni.

Károsító atkafajok felszaporodása esetén a készítmény felhasználása egyik kultúrában sem javasolt, mert mellékhatásként fokozza a nőstények tojás-produkcióját. A kijuttatás során a lé mennyiséget a lombfelület nagyságától, a művelésmódtól és az alkalmazott növényvédelmi gép típusától függően kell megválasztani, amely a hatékony koncentráció megtartásával – a megfolyás elkerülése és a megfelelő fedettség érdekében – a javasolt értékektől eltérő is lehet.

A deltametrin ingerület átvitelt befolyásoló, nátrium csatorna módosító, kontakt hatású piretroid hatóanyag, IRAC besorolása „3A”.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett
Adatok
Kategória
Rovarölő
Forgalmi kategória
II. kategória
Gyártó
UPL
Cikkszám
1789
Tömeg
400 g/db